ŠKOLA AROMATERAPIE : Naučte sa, ako si namiešať zdravie

ŠKOLA AROMATERAPIE :  Naučte sa, ako si namiešať zdravie
Aromaterapia 2017-09-20

Aromaterapia. Prastará veda, ktorej terapeutické účinky poznali už starí Sumeri a mnohé iné staroveké kultúry. Medicína pracujúca s éterickými olejmi z liečivých bylín a stromov, ktoré v tele prirodzene posilňujú liečebné procesy, zvyšujú obranyschopnosť, vyrovnávajú hladinu hormónov a v neposlednom rade zlepšujú náladu či koncentráciu. Spoznajte vlastnosti liečivých rastlín a osvojte si recepty, vďaka ktorým môžete sebe aj svojim blízkym namiešať prírodné alternatívy dostupných liečiv a kozmetických prípravkov. 

Otvorte aj vy dvere do sveta vôní s profesionálnou aromaterapeutkou, akou je Monika Végh a s radosťou zabuchnete dvere do sveta predražených farmaceutík!

Učte sa umeniu aromaterapie a navštívte najlepšie školy aromaterapie na Slovensku.

Bodhi Akadémia holistickej aromaterapie

Aktuálna ponuka kurzov: KURZY AROMATERAPIE TU» 

BODHI Akadémia holistickej aromaterapie poskytuje vzdelávanie v oblasti aromaterapie na Slovensku ako aj profesionálne konzultačné služby v oblasti aromaterapie a školiaci program pre profesionálov z oblasti SPA, beauty a wellness. Bodhi Akadémia spája súčasné poznatky a skúsenosti o liečivých účinkoch rastlín a kvetov, ktoré sú relevantné a praktické pre dnešok. Mnohé z praktík v našich osnovách sú inšpirované AYURVÉDOU či Tradičnou orientálnou medicínou (Thajsko, Čína atď). Veríme, že aromaterapia nie je len alternatíva k liekom. Naším cieľom je inšpirovať k láske k spoločnosti a prírode.

Filozofia Bodhi Akadémie spočíva na troch pilieroch: Prvým pilierom je pokoj mysle, znižovanie emočného stresu, prevencia psychosomatických ochorení a podpora odolnosti tela i mysle voči stresu. Tento cieľ na kurzoch dosahujeme samotnou aromaterapiou v spojení s dychovými cvičeniami. Druhým pillierom je používanie esenciálnych olejov a samotných bylín v každodennom živote na liečenie, užívanie v kozmetike či domácnosti, vo wellness a zabezpečiť tak dlhodobo udržateľný, zdraviu prospešný životný štýl. Tretím pillierom je náuka o živote v harmónii, vnútornej pohode a radosti. Rovnováha vo všetkom - to je naša výzva pre spoločnosť a dnešných ľudí.

Aktuálna ponuka kurzov: KURZY AROMATERAPIE TU» 

Irisana - okrídlená zvestovateľka posolstiev

Hlad po vedomostiach v nás prebudila každodenná práca s esenciálnymi olejmi BODHI a ich nepopierateľne pozitívne účinky otestované na vlastnej koži. Zároveň sme aj našim zákazníkom chceli pravdivo a čo možno najodbornejšie odpovedať na otázky k použitiu a účinkom éterických olejov BODHI. 

Naše pátranie po odborníkoch v tejto oblasti sa začalo v hlbokých vodách internetu, a spomedzi záplavy viac či menej odborných informácií sme sa vynorili až na stránke www.irisana.eu. Práve tu sme sa dozvedeli o Monike Végh, jedinej certifikovanej klinickej aromaterapeutke na Slovensku, o jej práci a škole Aromaterapie štyroch živlov.  

Monika Végh svoju víziu vyjadrila spojením slov Iris a Sana, IRISANA. Iris je starogrécky posol bohov, ktorý v podobe okrídlenej ženy prináša ľuďom posolstvá. Slovo Sana, latinského pôvodu, znamená uzdravovať, vyrovnávať, upokojiť.

Z Monikinej dlhoročnej terapeutickej praxe si dnes môžete posolstvá odniesť aj vy. Škola aromaterapie štyroch živlov bude pre veľký úspech otvárať už tretí ročník. 

A NEPREHLIADNITE!  Úvodný seminár Prvého ročníka Školy aromaterapie 4 živlov sa bude konať 11. novembra 2017. 

Irisana - Skola aromaterapieVoňavá púť k duševnej a telesnej rovnováhe

Monika Végh, charizmatická žena plná energie, ktorá sa profesionálne aromaterapii venuje už od roku 2007. Svoje terapeutické schopnosti využíva pri osobných konzultáciách a v individuálnom poradenstve a so svojimi klientmi má výborné výsledky aj v prípadoch, kde absolútne zlyhala klasická medicína.

Mamičky s deťmi u nej našli pomoc v podobe bylinných kvapiek do nosa pri nádche, kvapiek pri bolestiach uší, kašli, vírusoch a baktériách v organizme či kožných problémoch. Mnohé ženy trápiace sa pre nepravidelnú či bolestivú menštruáciu, aj ženy ťažko znášajúce obdobie menopauzy u nej našli vykúpenie z nepríjemných symptómov. Po jej rady si chodia ľudia s problémami v pracovnom aj partnerskom živote.

Ak to máte na návštevu Monikinej konzultačnej miestnosti v Bratislave ďaleko, nezúfajte. Po celom Slovensku organizuje kurzy aromaterapie, workshopy, prednášky a zážitkové výlety. Skutočný relax, duševné prehĺbenie a výrobu tých najkvalitnejších silíc s ňou môžete zažiť na vzdelávacích pobytoch v Provensálsku, Bulharsku či Taliansku.

Terapia podľa 4 živlovSkola Aromaterapie

Na kurzoch Aromaterapie štyroch živlov spoznáte vône desiatok esenciálnych olejov, pričom každý z nich je malým komplexným elixírom s mimoriadne liečivou silou. Monika počas svojich prednášok učí, ako túto silu využiť v prospech nielen telesného, ale aj duševného zdravia. Predstavuje vlastnosti liečivých bylín a recepty, vďaka ktorým môžeme sebe aj svojim blízkym namiešať prírodné alternatívy dostupných liečiv a kozmetických prípravkov.

Nechajte sa v znamení Vzduchu, Vody, Ohňa a Zeme previesť procesom sebapoznávania a získajte cenné rady ako liečiť a predísť najrôznejším zdravotným ťažkostiam, či odkiaľ a ako čerpať životnú energiu a vnútornú rovnováhu.

 

Úsmev ako vedľajší efekt

Z podnetných prednášok v priateľskej atmosfére odídete s úsmevom na perách, obohatené o nové poznatky a príjemne omámené vôňami éterických olejčekov. Aromaterapia je nežnou, voňavou a pritom nesmierne účinnou pomôckou na ceste za pevným fyzickým a psychickým zdravím. 

 

Ak by ste k aromaterapii radi privoňali pod dohľadom odborníka, kontaktujte Moniku Végh - IRISANA ŠKOLA AROMATERAPIE

Napíšte komentár

Opíšte kód


Vianočné darčekové sady!