Prírodná kozmetika Bodhi Herbal Spa Cosmetics je už aj na Slovensku.

Prírodná kozmetika Bodhi Herbal Spa Cosmetics je už aj na Slovensku.

Nechajte sa zlákať tradičnou thajskou bylinnou receptúrou a vôňou prírodných éterických olejov. Už po stáročia používajú obyvatelia Thajska na ošetrenie či regeneráciu namáhanej pokožky a tela prípravky z tradičných bylinných receptov a zdravých prírodných ingrediencií.

Ako spomínajú najstarší obyvatelia, kedysi verili, že toto cenné poznanie musia uchovávať a chrániť pod najvyšším stupňom tajnosti. Všetko to najlepšie z tradície Thajských bylinných kúpeľov sme preniesli do kozmetiky Bodhi. Bodhi Herbal Spa Vám dnes prináša tieto receptúry priamo domov. Vyskúšať môžete intenzívne hydratačné oleje, masky na vlasy, telové mlieka, ručne krájané mydlá či celý sortiment TELOVEJVLASOVEJ KOZMETIKY a AROMATERAPIE.

 

Krása bez zdravia nie je možná

Už sme sa naučili rozoznať nekvalitne spracované potraviny a namiesto toho siahnuť po bio ovocí, zelenine a obilninách. Pokiaľ ide o kozmetiku a starostlivosť o pleť, často nie sme takí obozretní. Naša pokožka absorbuje všetko, čo na ňu dennodenne nanášame. Tak ako venujeme pozornosť výberu potravín, rovnako by sme sa mali zamerať na používanie vhodnej prírodnej kozmetiky.

Nič neskrývame a uvádzame zloženie

V prírodných produktoch Bodhi nenájdete parabény, SLS (sodium laureth/lauryl sulfát), propylen glykol, PEGy, minerálne oleje (parafíny), umelé farbivá ani iné zbytočné chemikálie, ktoré by mohli uškodiť vášmu telu. Tiež neobsahujú zložky, ktoré nie sú dobre známe, alebo ich účinok nie je dlhodobo preukázaný. Odmietame testovanie na zvieratách. Produkty Bodhi sú bezpečné nie len pre Vaše telo, ale aj pre životné prostredie. Ich základom sú esenciálne oleje a čisté rastlinné extrakty – najštedrejšie dary prírody.

Vyskúšajte Bodhi ZADARMO

Vyskúšajte kozmetiku Bodhi v predajniach Ethno Sumba v Bratislave na Pánskej 33 a Klariskej 14, alebo získajte vzorky ZADARMO ku každej objednávke na www.bodhispa.sk

Nechajte sa zlákať a užite si malé domáce SPA s Bodhi!

Komenty

Publikované 2014-03-22 02:02:51 Napísal andrea Link ku komentáru
Super prírodná kozmetika, aj super vyzerá už sa tešííím

Napíšte komentár

Opíšte kód


Vianočné darčekové sady!