WELLNESS :: SAUNA :: MASÁŽE

WELLNESS :: SAUNA :: MASÁŽE
Táto kniha je voľne dostupná v kníhkupectvách, a zároveň je to učebný materiál pre budúcich masérov a wellness pracovníkov. Dozviete sa v nej nielen to, ako sa stať masérom, či wellness pracovníkom, ale knižka prekvapuje mimoriadne prepracovanými informáciami o anatómii ľudského tela z pohľadu medicíny, fyzioterapie, psychológie a neopomína ani históriu a tradíciu tohto krásneho a užitočného odvetvia.


Kniha obsahuje množstvo foto postupov rôznych hmatov, riešenia zdravotných problémov, predstavuje rôzne druhy masáží, saunových terapií a rituálov. Určite je dobrým pomocníkom nielen pre budúcich masérov, ale aj pre skúsených majstrov vo wellness odvetví, ktorí si chcú rozšíriť svoju profesiu o ďalšie druhy masáží, pozrieť si nové hmaty, či nájsť informácie na jednom mieste o účinkoch esencií, masážnych olejov, či o aromaterapii.


Nuž, a nepochybne to môže byť, hlavne v dnešných časoch, aj pre vás ostatných veľmi dobrou inšpiráciou a učebnou pomôckou pre aplikovanie domácich wellness procedúr.


Ak sa nám podarilo týmto článkom inšpirovať vás aj k zmene profesie, neváhajte a prihláste sa na kurz WELLNESS PRACOVNÍKA.
www.maserskekurzy.sk

Napíšte komentár

Opíšte kód


Vianočné darčekové sady!