Starostlivosť o vlasy

Rss

Vaše vlasy sú vašou rozšírenou identitou. Dlhé vlasy. Krátke vlasy. Suché alebo mastné vlasy, kučeravé alebo rovné. Niekedy Vás zaujímalo, či sa správne staráte o vaše vlasy? Používate správne produkty? Mohol by váš šampón poškodiť vaše vlasov? Má si umývať vlasy viac či menej? Chcete aby boli vaše vlasy zdravé silné a lesklé?  Prečitajte si 10 tipov pre zdravú harmóniu vlasov:

čítajte ďalej

Vlasy tvoria z veľkej časti najmä proteíny a voda. Ak vlasom chýbajú, dochádza k poškodeniu, vysušeniu a lámaniu. Vhodne zvolené masky na vlasy dokážu namáhaným vlasom, ktoré v lete prahnú po vlhkosti ešte intenzívnejšie, prinavrátiť vitalitu, lesk a zdravie.

čítajte ďalej

Mastné vlasy sú problémom nejednej ženy. No vedeli ste, že niekedy za to môže vaša nesprávna starostlivosť? Čo teda robíte zle?

Častokrát to nemá nič spoločné s typom vlasov, ale  práve s nevhodným výberom vlasovej kozmetiky. Abnormálne mastnú pokožku hlavy môžu spôsobovať viaceré faktory. V tomto článku sa budeme venovať jednotlivým faktorom, ktoré sú v starostlivosti o rýchlo mastiace sa vlasy alfa-omegou. Viac sa zameriame na správny výber šampónu podľa vašich potrieb.

čítajte ďalej

Vlasy krátke, dlhé či kučeravé – ako vieme čo sa nám hodí a ako si zachovať ten správny účes?

Svojimi vlasmi sa denne zaoberá každá žena, ba dokonca im pozornosť vo veľkej miere venujú aj muži, či už z hľadiska účesu alebo ich kvality. Obe pohlavia používajú množstvo prípravkou od základného šampónu cez kondicionéry, masky, oleje, zábaly až po tužidlá, laky a vosky.

čítajte ďalej

Vianočné darčekové sady!