Najlepší krém na ruky

Najlepší krém na ruky

Pri teplote pod 8 °C pokožka v dôsledku zníženej produkcie lipidov stráca prirodzený ochranný film. Najvyšší čas otestovať krémy na ruky, ktoré nás budú sprevádzať najbližšie týždne.

V sychravejšom období radia odborníci prejsť na krémy s mastnejšou a hutnejšou konzistenciou a poctivo krémovať, hydratovať a premasťovať od hlavy až po päty – ruky nevynímajúc.

 

DNES HODNOTÍ BLOGERKA ZUZKA

Pre toto obdobie som hľadala prírodnú kozmetiku, ktorá má v ponuke niečo extra. Zaujala ma kombinácia lemongrass a levanduľa Siamese Therapy Krém na ruky od Bodhi Herbal SPA cosmetics.

♦ Prvý dojem

Z krému sa ihneď vyplavila povzbudzujúca citrusovo kvetinová vôňa. Textúra je pomerne hutná a krémovitá, nanáša sa však veľmi ľahko a rýchlo sa vstrebáva. Misia hydratovania splnená. Uvidíme, ako zaúčinkuje pri dlhšom používaní.

♦ Konzistencia

Krém má hutnejšiu konzistenciu, o to prekvapivejšie je, že sa veľmi ľahko rozotiera. Vstrebáva sa už za niekoľko sekúnd. Nezanechal pocit mastných rúk.

♦ Zloženie

Krém je nabitý čisto prírodnými látkami s preukázateľne priaznivými účinkami na pokožku. Výživné látky, ktoré pri mnohých krémoch nájdete iba pod nápisom „obohatené o ... “, v tomto kréme neplatia a tvoria skutočne poctivý základ. Je ním bambucké a kakaové maslo, ktoré dodajú pokožke dostatočnú ochrannú vrstvu. V malej tube sa ďalej nachádza aj makadamiový, jojobový a ryžový olej, ako aj výťažky z esenciálnych olejov Citrónovej trávy, ktorá spomaľuje starnutie buniek a levanduľe, ktorá zastavuje rast baktérií zodpovedných za infekciu pokožky. V neposlednom rade obsahuje aj pre pokožku nenahraditeľný prírodný biotín.

♦ Vôňa

Svieža citrusová, zo začiatku intenzívna, neskôr jemná.

V kréme Siamese Therapy sa miešajú esenciálne oleje citrónovej trávy a levandule, povzbudzujúca vôňa citrónovej trávy výrazne prevažuje. Ak máte problémy sústrediť sa, alebo sa potrebujete prebrať, stačí si privoňať k rukám a vyprchávajúce esenciálne oleje budú priaznivo vplývať aj na vašu náladu.

♦ Vyhodnotenie

Krém používam už mesiac na každodennej báze, tu je zopár mojich postrehov. Ruky zostali po použití krému veľmi jemné a tento pocit pretrval aj po ich umytí. Krém cítiť na rukách aj po dlhšej dobe, nie je potrebné ho znova aplikovať. Pridanou hodnotou je jeho prenikavá aromaterapeutická vôňa, ktorá vám pripomenie exotiku. Ruky získajú zaslúžené ošetrenie, ktoré navyše na dlhý zapôsobí aj na vaše zmysly.

Cena: 11,00 € Praktické balenie s objemom 50 ml

Kúpiť tu >>

V porovnaní s klasickými krémami na ruky z drogérií, tento krém neobsahuje žiadne ropné deriváty (ukryté pod názvom minerálne oleje) a ďalšie nebezpečné látky, ktoré cez kožu prenikajú do krvného obehu a paradoxne ju oberajú o vlhkosť. Esenciálne oleje majú navyše terapeutické účinky. A keďže má krém hutnejšie zloženie, vydrží skutočne dlho.

 

Prečo je skvelý?

● Je to luxusný krém na čisto prírodnej báze.

● Zjemňuje pokožku a hydratuje ju na dlhý čas, vďaka výťažkom z levanduľového esenciálneho oleja zároveň ošetruje drobné ranky.

● Stačí naniesť malé množstvo, takže krém vydrží skutočne dlho (po otvorení si však, rovnako ako u všetkých prírodných produktoch, strážte dátum spotreby – žiadne konzervanty = žiadna x-ročná trvanlivosť).

● Hustý, ale nemastný.

● Krém na ruky a príjemná prírodná aromaterapia v jednom. Vôňa, ktorá sa ukrýva v tube, je čisto prírodná – žiadna umelá napodobenina citrusov. ● Šikovné balenie aj do kabelky.

● Pokožka rúk vyzerá zdravo, je jemná, vďaka antiseptickým účinkom esenciálnych olejov dezinfikovaná, chránená a prevoňaná.

♦ Mínusy

● Neodporúča sa používať v horúcich letných mesiacoch, kedy je pokožka rúk neustále vystavená slnečnému žiareniu. Niektoré esenciálne oleje sú v spojení so slnkom dráždivé, najmä kategória citrusových, kam patrí aj citrónová tráva.

● Vyššia cena (ale za vyššiu kvalitu).

● Ak vám nesedia citrusové vône, siahnite radšej po inej variante krému (s ružou, ryžovým mliekom či vôňou byliniek).

 

Napíšte komentár

Opíšte kód


Vianočné darčekové sady!